Skanning i Kontormodus

Hvis du ønsker å skanne dokumentene dine ved å plassere dem på glassplaten, se Skanning i Kontormodus ved å bruke glassplaten for instruksjoner.
Hvis du ønsker å skanne dokumentene ved å mate dem inn i ADFen, se Skanning i Kontormodus ved å bruke ADF-en for instruksjoner.

Skanning i Kontormodus ved å bruke glassplaten

Plasser originaldokumentet på glassplaten. Se brosjyren for instruksjoner.
Start Epson Scan. Se Starte å skanne for instruksjoner.
Velg Office Mode (Kontormodus) fra listen Mode (Modus). Se Endre skannemodus for instruksjoner.
Velg Color (Farge), Grayscale (Gråtoner), eller Black&White (Svart-hvitt) som innstilling for Image Type (Bildetype).
Velg Document Table (Glassplate) som innstilling for Document Source (Dokumentkilde).
Velg størrelsen på originaldokumentet som innstilling for Size (Størrelse).
Klikk på pilen for å åpne listen Resolution (Oppløsning), og velg oppløsningen på originalen. Se Velge Oppløsning for skanning for instruksjoner.
Klikk knappen Preview (Forhåndsvisning) for å forhåndsvise bildet. Vinduet Preview (Forhåndsvisning) vises og viser fram bildet. Se Forhåndsvise og justere skanneområdet for instruksjoner.
Endre bildekvaliteten om nødvendig. Se Justere fargen og andre bildeinnstillinger for instruksjoner.
Velg Scan (Skann).
Det som så skjer, er avhengig av hvordan du startet skanningen. Se Fullføre skanningen for instruksjoner.

Skanning i Kontormodus ved å bruke ADF-en

Legg det første arket av dokumentene dine i ADF-en. Se brosjyren for instruksjoner.
Start Epson Scan. Se Starte å skanne for instruksjoner.
Velg Office Mode (Kontormodus) fra listen Mode (Modus). Se Endre skannemodus for instruksjoner.
Velg Color (Farge), Grayscale (Gråtoner), eller Black&White (Svart-hvitt) som innstilling for Image Type (Bildetype).
Velg en av følgende innstillinger for Document Source (Dokumentkilde).
Auto Detect (Automatisk registrering): Denne innstillingen registrerer automatisk om du legger dokumentet ditt i ADF-en eller på glassplaten.
ADF (ADM): Velg denne innstillingen når du bruker ADF-en til å legge inn dokumentene dine og skanner kun en side av arkene.
Velg størrelsen på originaldokumentet som innstilling for Size (Størrelse).
Klikk på pilen for å åpne listen Resolution (Oppløsning), og velg oppløsningen på originalen. Se Velge Oppløsning for skanning for instruksjoner.
Klikk knappen Preview (Forhåndsvisning) for å forhåndsvise bildet. ADF-en henter den første dokumentsiden, Epson Scan forhåndsskanner den, og viser den i vinduet Preview (Forhåndsvisning). ADFen sender deretter ut den første siden.
Tegn en stiplet rute (som angir skanneområdet) i vinduet Preview (Forhåndsvisning), rundt den delen av dokumentsiden som du ønsker å skanne. Se Lage en stiplet ramme på et forhåndsvisningsbilde for instruksjoner.
Endre nødvendige innstillinger for Image Adjustment (Bildejustering). Se Justere fargen og andre bildeinnstillinger hvis du vil vite mer.
Plasser det første dokumentet på toppen av de andre arkene, og legg så hele dokumentet (opptil 30 sider eller en haug med tykkelse 3 mm [0,1 tommer] eller mindre) inn i ADF-en.
Velg Scan (Skann).
Det som så skjer, er avhengig av hvordan du startet skanningen. Se Fullføre skanningen for instruksjoner.
Hvis du har problemer med å skanne med ADFen, se Problemer med den automatiske dokumentmateren.