Fullføre skanningen

Hva som skjer når skanningen er fullført, er avhengig av hvordan du startet den.
Full Auto Mode (Helautomatisk modus):
Hvis du startet skanningen i Epson Scan fra ikonet EPSON Scan er det skannede bildet ditt lagret i filformatet du valgte i vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring). Hvis du ikke lagret noen innstillinger i vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring), er det lagret som en JPEG-fil i Pictures (Bilder) eller My Pictures (Mine bilder).
Hvis du startet skanningen fra et TWAIN-kompatibelt program, som f.eks. Adobe Photoshop Elements, åpnes det skannede bildet ditt i programvinduet. Hvis Epson Scan ikke lukkes automatisk etter skanningen, klikker du Close (Lukk) for å lukke Epson Scan-vinduet og se på bildene i programmet.
Office Mode (Kontormodus), Home Mode (Hjemmemodus), eller Professional Mode (Profesjonell modus):
Hvis du startet skanningen ved å kjøre Epson Scan fra ikonet EPSON Scan ser du vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring). Da kan du velge navn og plassering for de lagrede skannefilene. Se Velge Innstillinger for fillagring hvis du vil vite mer. Etter at du velger innstillinger starter Epson Scan å skanne.
Hvis du startet skanningen fra et TWAIN-kompatibelt program, som f.eks. Adobe Photoshop Elements, åpnes det skannede bildet ditt i programvinduet. Hvis Epson Scan ikke lukkes automatisk etter skanningen, klikk Close (Lukk) for å lukke Epson Scan-vinduet og se på de skannede bildene i programmet.