Endre skannemodus

Hvis du vil endre skannemodusen, klikker du pilen i boksen Mode (Modus) øverst til høyre i Epson Scan-vinduet. Deretter velger du modusen du vil bruke, fra listen som vises.
Obs!
Modusen du velger, fortsetter å være aktiv når du starter Epson Scan neste gang.
Du finner instruksjoner om hvordan du skanner ved hjelp av disse modusene, under:
Full Auto Mode (Helautomatisk modus): Skanning i Helautomatisk modus
Office Mode (Kontormodus): Skanning i Kontormodus
Home Mode (Hjemmemodus): Skanning i Hjemmemodus
Professional Mode (Profesjonell modus): Skanning i Profesjonell modus