Problemer med den automatiske dokumentmateren

Du får ikke skanne når du bruker ADFen

Sjekk at du har valgt enten Office Mode (Kontormodus) eller Professional Mode (Profesjonell modus) i Epson Scan. Se Endre skannemodus for instruksjoner.
Sjekk at Auto Detect (Automatisk registrering) (kun i Office Mode (Kontormodus)) eller ADF (ADM) er valgt som innstilling for Document Source (Dokumentkilde) i Epson Scan. Se Skanning i Kontormodus ved å bruke ADF-en eller Skanning i Profesjonell modus ved å bruke ADF-en for å få instruksjoner.
Hvis dokumentdekselet eller dekselet til ADM-en er åpen, må du lukke det og prøve å skanne på nytt.

Fastkjøring i ADF

Se brosjyren for løsninger på problemer med fastkjørt papir.