Starte å skanne

Bruk kontrollpanelet

Du kan starte skanningen ved å velge følgende funksjoner på kontrollpanelet.
Skann til PC-funksjonen lar deg automatisk skanne originalen og lagre den som en JPEG-fil på datamaskinen.
Skann til epost-funksjonen lar deg skanne og legge ved bildefilen til en epostmelding. Se Skanne direkte til en e-post for instruksjoner.
Skann til PDF-funksjonen lar deg automatisk skanne originalen og lagre den som en PDF-fil på datamaskinen.
Du kan også knytte til et program til skannerfunksjonen på kontrollpanelet. Se Tilordne et program til en skannerknapp for instruksjoner.

Bruke EPSON Scan Icon

Du kan starte Epson Scan ved å dobbelklikke på ikonet EPSON Scan.
Windows:
Dobbeltklikk ikonet EPSON Scan på skrivebordet.
Eller velg startknappen, eller Start > All Programs (Alle programmer) eller Programs (Programmer) > EPSON > EPSON Scan > EPSON Scan.
Mac OS X:
Velg Applications (Programmer) > Epson Software > EPSON Scan.
Vinduet for Epson Scan åpnes. Se Velge et Epson Scan Mode for instruksjoner om valg av Epson Scan-modus.

Bruke et annet skannerprogram

Du kan skanne bilder ved hjelp av TWAIN-kompatible programmer, for eksempel Adobe Photoshop Elements for å bruke skanneren. Du åpner programmet, velger Epson Scan, og skanner. Når du er ferdig, åpnes det skannede bildet i skannerprogrammet, der du kan endre, skrive ut eller lagre bildet.
Start et TWAIN-kompatibelt skannerprogram. Dobbeltklikk programikonet på skrivebordet, hvis det er tilgjengelig, eller gjør ett av følgende.
Windows:
Velg startknappen eller Start > All Programs (Alle programmer), eller Programs (Programmer) > program folder (programmappe) > program icon (programikon).
Mac OS X:
Åpne mappen Applications (Programmer) fra harddisken, velg programmappen og dobbelklikk på programikonet.
Gjør ett av følgende.
Adobe Photoshop Elements:
Windows:
Klikk Edit and Enhance Photos (Rediger og forbedre bilder), åpne menyen File (Fil), velg Import (Importer), og velg skanner.
Mac OS X:
Klikk Close (Lukk) i velkommen-vinduet hvis det vises, åpne menyen File (Fil) og velg Import (Importer), og velg skanner.
ArcSoft PhotoImpression:
Windows:
Klikk Get Photos (Hent bilder), klikk Acquire from Scanner (Tilegne fra skanner), og velg skanneren din.
Mac OS X:
Åpne menyen File (Fil), velg Get Photo (Hent bilde), velg Camera/Scanner (Kamera/Skanner), og velg skanneren din.
Presto! PageManager:
Åpne menyen File (Fil), velg Select Source (Velg kilde), og velg skanneren din.
I enkelte programmer må du først velge skanneren som "kilde". Hvis alternativet Select Source (Velg kilde) vises, velger du det, og deretter velger du skanneren.
Merknad for brukere av Windows 7, Vista og XP:
Ikke velg et WIA-alternativ for skanneren fra listen Import (Importer) eller Acquire (Hent). Da vil du ikke kunne bruke alle funksjonene til skanneren.
Vinduet for Epson Scan åpnes. Se Velge et Epson Scan Mode for instruksjoner om valg av Epson Scan-modus.