Afdrukken / Enkele afdrukopties

Inleiding

Afdrukken zonder marges (randloos)
Dubbelzijdig afdrukken
Volledige pagina afdrukken
Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken
Posters afdrukken
Watermerken afdrukken

Dit apparaat biedt u een verscheidenheid aan afdrukopties. Zo kunt u afdrukken op diverse formaten en allerlei verschillende soorten papier.

In het gedeelte na de introductie worden de procedures beschreven voor de verschillende afdrukwijzen.

Afdrukken zonder marges (randloos)

Hiermee kunt u afdrukken tot aan alle vier de randen van het papier, zonder enige marge. Zie Afdrukken zonder marges (randloos).

[Boven]

Dubbelzijdig afdrukken

Hiermee kunt u beide zijden van het papier bedrukken. Zie Dubbelzijdig afdrukken.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

[Boven]

Volledige pagina afdrukken

Hiermee kunt u een document automatisch vergroten of verkleinen en zo aanpassen aan het papierformaat dat in de printerdriver is geselecteerd. Zie Volledige pagina afdrukken.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

[Boven]

Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken

Hiermee kunt u twee of vier pagina's afdrukken op één vel papier. Zie Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken.

[Boven]

Posters afdrukken

Hiermee kunt u één pagina van uw document afdrukken op 4, 9 of 16 vellen papier. Vervolgens plakt u de vellen aan elkaar om er een poster van te maken. Zie Posters afdrukken.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

[Boven]

Watermerken afdrukken

Hiermee kunt u een tekst of afbeelding afdrukken als watermerk. Zie Watermerken afdrukken.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

Zo kunt u bijvoorbeeld het woord Vertrouwelijk afdrukken op belangrijke documenten.