Afdrukken / Grondbeginselen van het afdrukken

Eigen papierformaten definiëren

U kunt zelf een afwijkend papierformaat definiëren en toevoegen aan de lijst.

Selecteer Gebruikergedefinieerd als instelling bij Formaat. Het dialoogvenster Gebruikergedefinieerd papierformaat verschijnt.

Typ een naam voor het papierformaat in het tekstvak Naam papierformaat.

Kies cm of inch bij Eenheden.

Geef de breedte en hoogte van uw papierformaat op. Onder de tekstvakken is aangegeven tot welke minimum- en maximumwaarde u kunt gaan.

Opmerking:
Het is weliswaar mogelijk om uiteenlopende papierformaten te definiëren, maar het formaat van het papier dat u daadwerkelijk in het apparaat kunt invoeren hangt af van de afmetingen van de lade van het apparaat. Stem het formaat van uw documenten dus af op de mogelijkheden van het apparaat.

Klik op Opslaan gevolgd door OK om terug te keren naar het tabblad Hoofdgroep. De naam van het nieuwe papierformaat wordt weergegeven bij Formaat.

Als u een aangepast papierformaat uit de lijst wilt verwijderen, opent u het dialoogvenster Gebruikergedefinieerd papierformaat en selecteert u de naam van het papierformaat dat u wilt verwijderen. Klik vervolgens op Verwijderen.