Afdrukken via Bluetooth

Gebruik de knoppen , , of om de gewenste modus weer te geven op het LCD-scherm.
Controleer of de Bluetooth Photo Print-adapter op de printer is aangesloten en of de Bluetooth-instellingen zijn gemaakt.
Open de modus Setup (Inst.) vanuit het menu Home.
Open het menu PictBridge Setup (PictBridge inst.).
Geef de printerinstellingen op bij Print Settings (Afdrukinst.).
Geef de instellingen op die u wilt wijzigen en selecteer het gewenste onderdeel.
Welke menu’s en standaardinstellingen beschikbaar zijn hangt af van het profiel dat u gebruikt.
Bevestig uw keuze en druk vervolgens op OK. Op het lcd-scherm verschijnt opnieuw het menu PictBridge Setup (PictBridge inst.).
Selecteer op het Bluetooth-apparaat de gegevens die u wilt afdrukken.
Druk deze gegevens af vanaf het Bluetooth-apparaat.
Opmerking:
Welke instellingen beschikbaar zijn verschilt van Bluetooth-apparaat tot Bluetooth-apparaat. Raadpleeg de documentatie bij uw apparaat voor meer informatie.
Raadpleeg de documentatie bij uw apparaat en bij de adapter voor meer informatie over afdrukken vanaf met Bluetooth-technologie uitgeruste mobiele telefoons, PDA’s, draagbare computers, digitale foto- en videocamera’s en andere Bluetooth-apparaten.