Bluetooth-instellingen

Gebruik indien nodig het lcd-scherm van de printer om instellingen te selecteren voor draadloze Bluetooth-communicatie. Mogelijk moet u een wachtwoord voor uw printer opgeven of een versleuteling inschakelen; dit hangt af van de instellingen op het andere Bluetooth-apparaat.
Gebruik de knoppen , , of om de gewenste modus weer te geven op het LCD-scherm.
Open de modus Setup (Inst.) vanuit het menu Home.
Open de modus Bluetooth Settings (Bluetooth-instellingen).
Opmerking:
Indien de Bluetooth-instellingen niet op het lcd-scherm verschijnen, is de adapter mogelijk niet correct aangesloten. Haal de adapter uit de printer en sluit hem opnieuw aan.
Zie De Bluetooth Photo Print-adapter aansluiten en verwijderen
Geef uw instellingen op.
Maak voor elk item de gepaste instellingen. Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie over de Bluetooth-instellingen.
Instelling
Opties
Beschrijving
BT PIN Code Set (BT-pincode inst.)
Een reeks van vier cijfers
(Fabrieksinstelling = 0000)
Hier stelt u de pincode in die op een ander toestel moet worden ingevoerd om met de printer te kunnen communiceren wanneer Pairing (Koppeling) werd geselecteerd als BT Mode (BT-verbindingsmodus) of wanneer BT Encryption (BT-codering) op On (Aan) is ingesteld. Afhankelijk van de instellingen op het Bluetooth-apparaat, hebt u mogelijk de op de printer ingestelde pincode nodig om deze op het apparaat in te voeren, ook al is de printer niet op BT-codering ingesteld.
BT Printer ID Set (BT-printer-ID inst.)
nummer printernaam
(Fabrieksinstelling = 1)
Als zich binnen hetzelfde communicatiebereik verschillende Bluetooth-printers bevinden, identificeert u deze met een nummer van 0 t/m 9.
Zet de printer uit en vervolgens weer aan om het in Printer ID Set (BT-printer-ID inst.) toegewezen ID-nummer te gebruiken.
BT Mode (BT-verbindingsmodus)
Discoverable (Publiek)
In deze modus kan de printer ook door andere Bluetooth-apparaten worden gezien en gebruikt.
Not Discoverable (Privé)
In deze modus kan de printer niet worden gezien door onbekende apparaten.
Om in deze modus te kunnen afdrukken, moet u eerst in de modus Discoverable (Publiek) de printer zoeken en vervolgens de naam ervan opslaan. Wanneer uw apparaat de printer in de modus Discoverable (Publiek) eenmaal heeft gevonden, kunt u daarna steeds met de printer communiceren in de modus Privé.
Pairing (Koppeling)
In deze modus moet eerst een wachtwoord bestaande uit vier cijfers worden ingevoerd voordat een extern toestel met de printer kan communiceren.
BT Encryption (BT-codering)
On (Aan)/Off (Uit)
(Fabrieksinstelling = Off (Uit))
Selecteer On (Aan) om de communicatie te versleutelen. In deze modus moet eerst een wachtwoord bestaande uit vier cijfers worden ingevoerd voordat een extern toestel met de printer kan communiceren.
BT Device Address (BT-apparaatadres)
Fabrieksinstelling
(Voorbeeld) 11-11-11-11-11-11
Hier vindt u het unieke Bluetooth Device Address (Bluetooth-apparaatadres) van de printer.