Over de Bluetooth Photo Print-adapter

Met de optionele Bluetooth-adapter voor Photo Print kunt u draadloos afdrukken vanaf toestellen die met Bluetooth-technologie zijn uitgerust, zoals mobiele telefoons, PDA’s, draagbare computers en digitale fotocamera’s.
Opmerking:
De afbeelding in dit gedeelte is afkomstig van de PX800FW/TX800FW-serie.
Hoewel de adapter voldoet aan de Bluetooth-specificatie, kan niet worden gegarandeerd dat de adapter zal functioneren met om het even welk ander Bluetooth-apparaat. Voor communicatie via Bluetooth moeten zender en ontvanger hetzelfde profiel ondersteunen (standaard voor communicatie via Bluetooth). Deze printer beschikt over de volgende profielen:
Basic Imaging Profile (BIP)
Basic Printing Profile (BPP)
Hardcopy Cable Replacement Profile (HCRP)
Object Push Profile (OPP)
Koppel de Bluetooth-apparaten alleen in de beslotenheid van een veilige, afgeschermde omgeving.
Nadat u de apparaten hebt gekoppeld, zorgt u ervoor dat zij exclusief met elkaar communiceren.
Het ontvangstbereik van de adapter is ongeveer 10 meter (33 voet). Dit bereik is echter onderhevig aan beïnvloeding door obstakels tussen de apparaten, signaalsterkte, magnetische velden, statische elektriciteit en elektromagnetische interferentie, software, besturingssystemen, ontvangstgevoeligheid, antenneprestaties en het gebruik van dezelfde frequenties door andere toestellen zoals magnetrons of draadloze telefoons.