De Bluetooth Photo Print-adapter aansluiten en verwijderen

Opmerking:
In de afbeeldingen in dit gedeelte is de PX800FW/TX800FW-serie gebruikt.

Aansluiten

Plaats de adapter in de USB-poort voor externe apparaten (zie hieronder).
Let op:
Sluit de adapter niet aan terwijl de printer een taak uitvoert. Daardoor kan een printerfout optreden.

Verwijderen

Haal de adapter uit de USB-poort voor externe apparaten (zie hieronder).
Let op:
Verwijder de adapter niet terwijl die nog gegevens verwerkt.
Verwijder de adapter niet terwijl de printer een taak uitvoert. Daardoor kan een printerfout optreden.