Het Bluetooth-wachtwoord instellen (BT-pincode inst.)

Wanneer Pairing (Koppeling) werd geselecteerd als BT Mode (BT-verbindingsmodus) of BT Encryption (BT-codering) op On is ingesteld, moet op het Bluetooth-apparaat het wachtwoord worden ingevoerd om te kunnen communiceren met de printer.
Opmerking:
Let erop dat u een uniek wachtwoord instelt voor de Bluetooth-communicatie.
U kunt het wachtwoord als volgt wijzigen: Gebruik de knoppen , , of om de gewenste modus weer te geven op het LCD-scherm.
Open de modus Setup (Inst.) vanuit het menu Home.
Open de modus Bluetooth Settings (Bluetooth-instellingen).
Geef een pincode op bij BT PIN Code Set (BT-pincode inst.).
Gebruik de toetsen of om het eerste cijfer te selecteren, en druk vervolgens op , om het te wijzigen.
Doe hetzelfde voor de volgende drie cijfers en druk vervolgens op OK om het wachtwoord te activeren.