Probleemoplossing / Problemen en oplossingen

Problemen met de werking van de scanner

De fluorescerende lamp gaat niet aan.
De scanner scant niet.
U kunt niet scannen met de geïntegreerde transparanteneenheid.
De scanner start niet wanneer u op de knop Start drukt.
De afgedrukte afbeelding is groter of kleiner dan het origineel.
De gescande afbeeldingen worden wazig of helemaal niet afgedrukt.

Vaak zijn operationele problemen te wijten aan de werking van uw software en uw computer. Operationele problemen treden meestal op als gevolg van:

Raadpleeg ook de documentatie die u hebt ontvangen bij uw computer en scanner.

De fluorescerende lamp gaat niet aan.

[Boven]

De scanner scant niet.

EPSON FW Scanner Enabler
EPSON FW Scanner Expert
EPSON FW ScannerLib

[Boven]

U kunt niet scannen met de geïntegreerde transparanteneenheid.

[Boven]

De scanner start niet wanneer u op de knop Start drukt.

[Boven]

De afgedrukte afbeelding is groter of kleiner dan het origineel.

De waarde die u instelt voor het beeldformaat in uw software bepaalt de omvang van de afgedrukte afbeelding. Laat u niet misleiden door de omvang van de afbeelding op uw beeldscherm.

[Boven]

De gescande afbeeldingen worden wazig of helemaal niet afgedrukt.