Scannen vanuit automatische modus

De instellingen van de automatische modus aanpassen

U kunt de instellingen van de automatische modus als volgt aanpassen.

Opmerking:
Als de resolutie wordt bepaald door de toepassing, zoals Scan to E-mail en Scan to Web in EPSON Smart Panel, is het aanpassingsmenu automatisch uitgeschakeld.

Klik tijdens het maken van de voorbeeldscan en het herkennen van het type document op Annuleren (dus wanneer het volgende dialoogvenster wordt weergegeven).

Klik op de knop (voor Windows-gebruikers) of de pijl in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster (voor Macintosh-gebruikers).

Het aanpassingsmenu voor de automatische modus wordt weergegeven. Geef de documentbron of resolutie op.

Als u een documentbron wilt opgeven, schakelt u het selectievakje Geef documentenbron op voor de automatische modus in en selecteert u vervolgens de betreffende bron. Alleen de geselecteerde documentbron wordt herkend in de automatische modus. Hierdoor worden minder fouten gemaakt bij het herkennen van het documenttype, hoeft de scanner minder vaak te worden opgewarmd en wordt de voorbeeldscan sneller gemaakt.

Als u de resolutie wilt wijzigen, schakelt u het selectievakje Geef de resolutie op voor de automatische modus in en selecteert u de gewenste resolutie. Deze instellingen krijgen voorrang boven de voorgedefinieerde instellingen. In de volgende tabel ziet u wat de voorgedefinieerde instellingen zijn.

Documentbron

Documenttype

Resolutie

Reflecterend

Kleurenfoto

300 dpi

Zwart-witfoto

300 dpi

Illustratie

150 dpi

Tekst/lijntekeningen

300 dpi

Kleurendocument

150 dpi

Zwart-witdocument

150 dpi

Film

Kleurennegatief

300 dpi

Kleurenpositief

300 dpi