Probleemoplossing / Problemen en oplossingen

Problemen met de werking van de software

U kunt EPSON TWAIN niet starten.
De scansoftware werkt niet optimaal.
U kunt de installatie van EPSON TWAIN en EPSON Smart Panel niet ongedaan maken (alleen voor Macintosh-gebruikers).

U kunt EPSON TWAIN niet starten.

[Boven]

De scansoftware werkt niet optimaal.

[Boven]

U kunt de installatie van EPSON TWAIN en EPSON Smart Panel niet ongedaan maken (alleen voor Macintosh-gebruikers).

U kunt de installatie van EPSON TWAIN en EPSON Smart Panel niet ongedaan maken vanuit het dialoogvenster van het EPSON-installatieprogramma. Als u EPSON TWAIN en EPSON Smart Panel wilt verwijderen, zet u de scanner uit en trekt u de stekker van de scanner uit het stopcontact. Vervolgens koppelt u de scanner los van de computer. Plaats nu de cd-rom met scansoftware in de cd-rom-lezer en dubbelklik op het pictogram van de gewenste taal in de map EPSON. Dubbelklik op de map van het programma dat u wilt verwijderen en dubbelklik vervolgens op het pictogram van de Installer in de map voor de gewenste taal.