Skannaaminen sähköpostiin

Kaikki mallit
Voit skannata ja liittää skannatut kuvat automaattisesti sähköpostiviestiin ohjauspaneelin Scan to E-mail (Skannaa liitetiedostoon) -toiminnon avulla.

Skannaaminen suoraan sähköpostiin Full Auto -tilassa

Mallit Photo PX700W/Photo TX700W
Aseta alkuperäinen kuva tai asiakirja skannerin lasitasolle. Katso lisäohjeita lehtisestä.
Valitse ohjauspaneelista Scan to E-mail (Skannaa liitetiedostoon). Epson Scan käynnistyy Full Auto -tilassa ja skannaa tiedoston automaattisesti JPEG-tiedostomuotoon.
Huomautus:
Jos haluat palauttaa kuvien värejä tai poistaa pölyä ja naarmuja, palaa Full Auto Mode (Full Auto -tila) ikkunaan napsauttamalla Pause (Keskeytä) -painiketta. Napsauta sitten Customize (Mukauta), valitse haluamasi asetukset, napsauta OK ja jatka valitsemalla Scan (Skannaa).
Jos haluat skannata Home Mode (Home-tilassa) tai Professional Mode (Professional-tilassa), palaa Full Auto Mode (Full Auto -tila) ikkunaan valitsemalla Pause (Keskeytä) ja valitse haluamasi skannaustila. Katso ohjeet kohdasta Skannaustilan muuttaminen.
Kun skannaus on valmis, näytölle avautuu Send File Via E-mail (Lähetä tiedosto sähköpostitse) -valintaikkuna.
Valitse käyttämäsi sähköpostiohjelma Select E-mail Application (Valitse sähköpostisovellus) -luettelosta.
Jos haluat muuttaa kuvan kokoa, valitse haluamasi vaihtoehto kohdasta Select Photo Size (Valitse valokuvan koko).
Huomautus:
Ikkunan alaosassa oleva ruutu näyttää tietoja kuvatiedosto(i)sta, joita olet liittämässä sähköpostiviestiin.
Valitse OK. Sähköpostiohjelma käynnistyy, ja kaikki valitsemasi skannatut kuvat liitetään uuteen sähköpostiviestiin. Katso tarvittaessa sähköpostiohjelmasi ohjeesta, miten sähköpostiviesti lähetetään.

Skannaaminen suoraan sähköpostiin Office-tilassa

Mallit Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW ja Photo PX800FW/Photo TX800FW
Aseta alkuperäinen kuva tai asiakirja skannerin lasitasolle tai automaattiseen arkinsyöttölaitteeseen. Katso lisäohjeita lehtisestä.
Valitse ohjauspaneelista E-mail (Sähköposti).
Huomautus:
Epson Scan käynnistyy viimeksi valitussa tilassa. Seuraavat vaiheet koskevat Office Mode (Office-tilassa). Lisätietoja muiden tilojen käyttämisestä on kohdissa Skannaaminen Home-tilassa ja Skannaaminen Professional-tilassa.
Valitse Image Type (Kuvatyyppi)-, Document Source (Asiakirjalähde)- ja Size (Koko)- ja Resolution (Tarkkuus) -asetukset Office Mode (Office-tilassa) ikkunassa. Lisätietoja on kohdassa Skannaaminen Office-tilassa.
Avaa esikatseluikkuna valitsemalla Preview (Esikatselu) ja valitse skannattava alue. Lisätietoja on kohdassa Skannausalueen esikatselu ja säätö.
Tee kuvaan kaikki muut tarvittavat säädöt. Lisätietoja on kohdassa Värin ja muiden kuvan asetusten säätö.
Napsauta Scan (Skannaa). File Save Settings (Tiedoston tallennusasetukset) -ikkuna tulee näkyviin. Lisätietoja on kohdassa Näin valitset Tiedoston tallennusasetukset.
Valitse OK. Epson Scan skannaa asiakirjan tai valokuvan, ja Send File Via E-Mail (Lähetä tiedosto sähköpostitse) -ikkuna tulee näkyviin.
Valitse käyttämäsi sähköpostiohjelma Select E-mail Application (Valitse sähköpostisovellus) -luettelosta.
Jos skannasit kuvia ja haluat muuttaa niiden kokoa, valitse haluamasi vaihtoehto kohdasta Select Photo Size (Valitse valokuvan koko).
Huomautus:
Ikkunan alaosassa oleva ruutu näyttää tietoja kuvatiedostoista, joita olet liittämässä sähköpostiviestiin.
Valitse OK. Sähköpostiohjelma käynnistyy, ja kaikki valitsemasi skannatut kuvat liitetään uuteen sähköpostiviestiin. Katso tarvittaessa sähköpostiohjelmasi ohjeesta, miten sähköpostiviesti lähetetään.