Skannaustilan muuttaminen

Kaikki mallit
Voit vaihtaa skannaustilaa napsauttamalla Epson Scan -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevan Mode (Tila) -valintaruudun nuolta. Valitse haluamasi tila näyttöön tulevasta luettelosta.
Huomautus:
Kuva koskee malleja Office BX300F/Office TX300F, Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW ja Photo PX800FW/Photo TX800FW. Voit tarkastaa käytettävissä olevat skannaustilat kohdasta Skannerin ominaisuudet.
Valittu tila on käytössä automaattisesti, kun käynnistät Epson Scanin seuraavan kerran.
Lisäohjeita skannaamisesta on seuraavissa osissa.
Full Auto Mode (Full Auto -tila): Skannaaminen Full Auto -tilassa
Office Mode (Office-tilassa): Skannaaminen Office-tilassa
Home Mode (Home-tila): Skannaaminen Home-tilassa
Professional Mode (Professional-tila): Skannaaminen Professional-tilassa