Skannaaminen Home-tilassa

Kaikki mallit
Kun valitse Home Mode (Home-tilan), Epson Scanin Home Mode (Home-tilan) ikkuna tulee näkyviin.
Huomautus:
Home Mode (Home-tilassa) voi skannata vain skannerin lasitason kautta. Jos haluat käyttää automaattista arkinsyöttölaitetta, valitse Office Mode (Office-tilassa) tai Professional Mode (Professional-tila). Lisätietoja on kohdassa Skannaustilan muuttaminen.
Aseta alkuperäinen kuva tai asiakirja skannerin lasitasolle. Katso lisäohjeita lehtisestä.
Käynnistä Epson Scan. Katso ohjeet kohdasta Epson Scan -ohjelman käynnistäminen.
Valitse Mode (Tila) -luettelosta Home Mode (Home-tila). Katso ohjeet kohdasta Skannaustilan muuttaminen.
Avaa Document Type (Asiakirjatyyppi) -luettelo napsauttamalla nuolta ja valitse skannattavan alkuperäisen asiakirjan tyyppi.
Valitse Image Type (Kuvatyyppi) -asetukseksi Color (Väri), Grayscale (Harmaasävy) tai Black&White (Mustavalkoinen).
Valitse skannattujen kuvien käyttötapa Destination (Kohde) -ruudusta.
Screen/Web (Näyttö/Web), jos kuvia katsellaan ainoastaan tietokoneen näytössä tai jos ne lähetetään verkkoon.
Valitse Printer (Tulostin), jos kuvat tulostetaan tai jos ne muutetaan muokattavaksi tekstiksi OCR (tekstintunnistus) -ohjelmalla.
Valitse Other (Muu), jos haluat valita jonkin tietyn kuvatarkkuuden muita tarkoituksia varten.
Epson Scan valitsee oletustarkkuuden valitsemasi Destination (Kohde) -asetuksen perusteella. Jos valitsit Destination (Kohde) -asetukseksi Other (Muu), voit määrittää haluamasi tarkkuuden suoraan. Katso lisätietoja kohdasta Skannauksen Resolution (Tarkkuus) -asetuksen valinta.
Esikatsele kuvia valitsemalla Preview (Esikatselu). Preview (Esikatselu) -ikkuna tulee näkyviin, ja kuva näkyy ikkunassa. Katso ohjeet kohdasta Skannausalueen esikatselu ja säätö.
Säädä kuvan laatua tarvittaessa. Katso ohjeet kohdasta Värin ja muiden kuvan asetusten säätö.
Avaa Target Size (Kohteen koko) -luettelo napsauttamalla nuolta ja valitse skannattujen kuvien koko, mikäli tarpeen. Target Size (Kohteen koko) -asetuksen avulla voit skannata kuvat alkuperäisessä koossaan tai pienentää tai suurentaa niitä. Katso ohjeet kohdasta Skannauskoon valinta.
Napsauta Scan (Skannaa).
Skannauksen käyttötila vaikuttaa seuraaviin toimenpiteisiin. Katso ohjeet kohdasta Skannauksen viimeistely.