Koppla bort eller stänga av skrivaren

Följ stegen i de här avsnitten noga innan du stänger av skrivaren eller kopplar bort den från datorn när du har kopierat filer till eller från ett minneskort i skrivaren.

Windows 7

Klicka på ikonen på aktivitetsfältet.
Klicka på Eject Removable Disk (Koppla från flyttbar disk).
Stäng av skrivaren eller koppla bort USB-kabeln.

Windows Vista, XP, Server 2008 och Server 2003

Dubbelklicka på ikonen eller på aktivitetsfältet.
Markera USB Mass Storage Device (USB-masslagringsenhet) och klicka på Stop (Stopp).
Markera USB Mass Storage Device (USB-masslagringsenhet) och klicka på OK.
Klicka på Close (Stäng).
Stäng av skrivaren eller koppla bort USB-kabeln.

Mac OS X

Dra ikonen för den flyttbara skivenheten () på desktop (skrivbord) till papperskorgen.
Obs!
Mata alltid ut kortet genom att dra ikonen för den flyttbara skivenheten på desktop (skrivbord) till papperskorgen innan du stänger av skrivaren eller kopplar bort USB-kabeln. Annars kan du förlora data.
Stäng av skrivaren eller koppla bort USB-kabeln.