Ta ut ett minneskort

Obs!
Ta inte ut ett minneskort när minneskortlampan blinkar, det kan göra att du förlorar data.
Kontrollera att minneskortlampan inte blinkar.
Dra ut minneskortet från kortplatsen.
För Mac OS X
Obs!
Ta inte ut ett minneskort när minneskortlampan blinkar, det kan göra att du förlorar data.
Kontrollera att minneskortlampan inte blinkar.
Dra ikonen för den flyttbara skivenheten () på desktop (skrivbord) till papperskorgen.
Obs!
Dra alltid ikonen för den flyttbara skivenheten på desktop (skrivbord) till papperskorgen innan du tar ut kortet, annars kan du förlora data på kortet.
Dra ut minneskortet från kortplatsen.