Användarhandbok

Innehåller anvisningar om utskrift från datorn, byte av bläckpatron, underhåll och lösningar på utskriftsproblem.
Innehåller anvisningar om skanning med datorn, underhåll och lösningar på skanningsproblem.
Innehåller information om säkerhet, skrivarens olika delar, specifikationer och kundsupport. Beroende på modellen kan avsnittet även innehålla information om faxfunktionens specifikationer.
Tryckta handböcker
Innehåller instruktioner om hur du använder skrivaren utan att ansluta den till en dator. Beroende på modellen kan de innehålla information om kopiering, utskrift från ett minneskort, utskrift från en digitalkamera, sändning och mottagning av fax osv.