Kopiera filer mellan ett minneskort och en dator

Kopiera filer till datorn

Kontrollera att skrivaren är påslagen och att ett minneskort är isatt.
Windows 7, Vista och Server 2008:
Klicka på startknappen och välj Computer (Dator).
Windows XP och Server 2003:
Klicka på Start och välj My Computer (Den här datorn).
Mac OS X:
Ikonen för en flyttbar skivenhet () visas automatiskt på desktop (skrivbord).
Dubbelklicka på ikonen för den flyttbara skivenheten och markera sedan mappen där filerna har sparats.
Anmärkning:
Om du har angett en volymetikett visas den som enhetens namn. Om du inte har angett en volymetikett visas “removable disk” (flyttbar skivenhet) som enhetsnamn i Windows XP.
Markera filerna som du vill kopiera och dra dem till en mapp på datorns hårddisk.

Spara filer på ett minneskort

Kontrollera att skrivskyddsspärren är inställd så att du kan skriva till minneskortet innan du sätter in minneskortet.
Anmärkning:
När du har kopierat en fil till ett minneskort via en Macintosh-dator kan det hända att äldre digitalkameror inte kan läsa minneskortet.
Kontrollera att skrivaren är påslagen och att ett minneskort är isatt.
Windows 7, Vista och Server 2008:
Klicka på startknappen och välj Computer (Dator).
Windows XP och Server 2003:
Klicka på Start och välj My Computer (Den här datorn).
Mac OS X:
Ikonen för en flyttbar skivenhet () visas automatiskt på desktop (skrivbord).
Dubbelklicka på ikonen för den flyttbara enheten och markera sedan mappen där du vill spara filerna.
Anmärkning:
Om du har angett en volymetikett visas den som enhetens namn. Om du inte har angett en volymetikett visas “removable disk” (flyttbar skivenhet) som enhetsnamn i Windows XP.
Markera mappen som innehåller filerna som du vill kopiera på datorns hårddisk. Markera sedan filerna och dra dem till mappen på minneskortet.