Introduktion till minneskort

Du kan använda skrivarens minneskortplatser när du vill kopiera filer till en dator som är ansluten till skrivaren. Du kan även använda dem om du vill kopiera filer från datorn till ett minneskort.
Mer information om hur du hanterar minneskort och skriver ut från minneskort finns i häftet som medföljer skrivaren.

Försiktighetsåtgärder vid kopiering med minneskort

Tänk på följande när du kopierar filer mellan ett minneskort och en dator:
Se dokumentationen som medföljer minneskortet och adaptern (om tillämpligt) för eventuella riktlinjer för hantering.
Mata inte ut eller stäng av skrivaren när minneskortlampan blinkar, det kan göra att du förlorar data.
Kopiera inte filer till minneskortet samtidigt som du skriver ut från det.
Informationen om minneskortet uppdateras inte på skrivarens skärm efter det att du kopierat till eller raderat filer från minneskortet. Vänta tills minneskortlampan slutar blinka, mata ut kortet och sätt sedan in det igen om du vill uppdatera informationen som visas.