Introduktion

Enkla utskrifter

Det här avsnittet förklarar hur man skriver ut dokument med grundläggande skrivardrivrutinsinställningar.
Se Enkla utskrifter

2-Sided Printing (Dubbelsidig utskrift)

Gör att du kan skriva ut på båda sidorna av papperet.
Se 2-Sided Printing (Dubbelsidig utskrift)
Anmärkning för Mac OS X-användare:
Mac OS X har endast stöd för automatisk 2-sided printing (Dubbelsidig utskrift). Den här funktionen kan inte var tillgänglig för vissa modeller.

Utskrift med Anpassa till sida

Gör det möjligt att automatiskt förstora eller förminska storleken på ett dokument så att det passar den pappersstorlek som valts i skrivardrivrutinen.
Se Utskrift med Anpassa till sida

Utskrift med Pages Per Sheet (Sidor per ark)

Gör det möjligt att skriva ut två eller fyra sidor på ett enda pappersark.
Se Utskrift med Pages Per Sheet (Sidor per ark)

Poster Printing (Affisch-utskrift) (endast Windows)

Gör det möjligt att förstora en enda dokumentsida så att den täcker fyra, nio eller 16 utskrivna pappersark och sedan sätta ihop dem till en affisch.
Se Poster Printing (Affisch-utskrift) (endast Windows)
Anmärkning:
Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X.

Skriva ut med Watermark (Vattenstämpel) (endast Windows)

Gör det möjligt att skriva ut text eller en bild som ett vattenmärke på varje sida av utskriften.
Se Watermark (Vattenstämpel)-utskrift (endast Windows)
Du kan t.ex. skriva "Confidential" (Konfidentiellt) på ett viktigt dokument.
Anmärkning:
Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X.