Watermark (Vattenstämpel)-utskrift (endast Windows)

Med Watermark (Vattenstämpel) kan du skriva ut en text- eller bildbaserad vattenstämpel på dokument.
Anmärkning:
Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X.

Skriva ut ett vattenmärke

Justera de grundläggande inställningarna.
Klicka på fliken More Options (Fler alternativ), välj önskat vattenmärke i listan Watermark (Vattenstämpel) och klicka sedan på Settings (Inställningar).
I direkthjälpen kan du läsa mer om hur du skapar ett eget vattenmärke.
Ange de inställningar som önskas för vattenmärket.
Klicka på OK för att gå tillbaka till fönstret More Options (Fler alternativ).
Klicka på OK så stängs fönstret för skrivarinställningar.
När du har genomfört stegen ovan skriver du ut en testkopia och granskar resultatet innan du skriver ut ett helt jobb.