Poster Printing (Affisch-utskrift) (endast Windows)

Med Poster Printing (Affisch-utskrift) kan du skriva ut bilder med affischstorlek genom att förstora en sida så att den täcker flera pappersark.
Anmärkning:
Denna funktion är inte tillgänglig för Mac OS X.

Skrivarinställningar

Anmärkning:
Skärmdumparna i det här avsnittet kan variera beroende på modell.
Justera de grundläggande inställningarna.
Välj 2x1 Poster (2x1 affisch), 2x2 Poster (2x2 affisch), 3x3 Poster (3x3 affisch), eller 4x4 Poster (4x4 affisch) som Multi-Page (Flera sidor).
Klicka på knappen Settings (Inställningar) för att ange hur affischen ska skrivas ut. Fönstret Poster Settings (Affischinställningar) öppnas.
Gör följande inställningar:
Print Cutting Guides (Skriv ut klippningslinjer)
Skriver ut hjälplinjer för klippning.
Overlapping Alignment Marks (Överlappande justeringsmarkeringar)
Överlappar panelerna något och skriver ut justeringsmarkeringar så att panelerna kan sättas ihop mer exakt.
Trim Lines (Skärningslinjer)
Skriver ut kantlinjer på panelerna som vägledning när du beskär sidorna.
Anmärkning:
Om du bara vill skriva ut några paneler och inte hela affischen, klickar du på de paneler som du inte vill skriva ut.
Klicka på OK för att gå tillbaka till fönstret Main (Huvudinställningar).
Klicka på OK så stängs fönstret för skrivarinställningar.
När du har genomfört stegen ovan skriver du ut en testkopia och granskar resultatet innan du skriver ut ett helt jobb. Följ sedan anvisningarna.

Göra en affisch av utskrifterna

Följande är ett exempel på hur man skapar en affisch med 2x2 Poster (2x2 affisch) som valts för Multi-Page (Flera sidor) och Overlapping Alignment Marks (Överlappande justeringsmarkeringar) som valts för Print Cutting Guides (Skriv ut klippningslinjer).
Klipp av marginalen på ark 1 längs den vertikala linjen som går genom kryssmarkeringarna överst och underst på sidan:
Lägg kanten på ark 1 ovanpå ark 2 jäms med kryssen och tejpa sedan tillfälligt ihop de två arken på baksidan:
Klipp itu de hoptejpade arken längs den vertikala linje som går genom justeringsmarkeringarna (den här gången till vänster om kryssen):
Passa ihop kanterna på arken med hjälp av justeringsmarkeringarna och tejpa ihop dem på baksidan:
Upprepa steg 1 till 4 för att tejpa ihop ark 3 och 4.
Upprepa steg 1 till 4 för att tejpa ihop de övre och undre sidorna:
Klipp av de marginaler som är kvar.