Hantera nätverksinställningar

Den här handledningen beskriver hur du hanterar nätverksinställningar från datorn eller skrivarens kontrollpanel. Se motsvarande avsnitt nedan.
Ansluta skrivaren till nätverket
Det här avsnittet beskriver hur du kontrollerar nätverksinställningarna i datorn.
Ansluta skrivaren till nätverket
Det här avsnittet beskriver hur du konfigurerar inställningar för trådlöst nätverk med hjälp av skrivarens kontrollpanel. Avsnittet innehåller även anvisningar för att ställa in eller ändra nätverksinställningar på skrivare med LCD-panel.
Ansluta skrivaren till ett trådlöst nätverk
Det här avsnittet beskriver hur du konfigurerar inställningar för trådlöst nätverk med hjälp av knapparna på skrivarens kontrollpanel. Avsnittet innehåller även anvisningar för att ställa in eller ändra nätverksinställningar på skrivare utan LCD-panel.
Konfigurera nätverksgränssnittet
Det här avsnittet beskriver hur du hanterar nätverksinställningar med hjälp av programvaran i datorn.
Installationsproblem
Hitta lösningar på problem som uppstår i samband med konfigurering av nätverk.