Ansluta skrivaren till nätverket

Trådlöst nätverk

Kommunicera via åtkomstpunkt (Infrastrukturläge)

I infrastrukturläge kan både datorer med trådlöst och trådbundet nätverk kommunicera med varandra via en åtkomstpunkt (till exempel en trådlös router) för att överföra data till nätverksgränssnittet.
Du behöver följande information innan du kan ansluta skrivaren till ett trådlöst nätverk.
Nätverkets namn eller SSID.
Vilken typ av säkerhet som används i det trådlösa nätverket: WEP, WPA eller WPA2.
Vilken säkerhetsnyckel eller vilket lösenord som används för nätverkets säkerhetsinställningar.
Anmärkning:
Skrivaren stöder inte IPv6.

Trådlöst nätverk (Ad Hoc-läge)

Om skrivaren ska användas i en trådlös miljö utan en åtkomstpunkt (trådlös router el.dyl.) krävs Ad Hoc-läge. Mer information finns i Ad Hoc-läge.

Ethernet-nätverk (trådbundet)

Om du vill använda trådbundet nätverk ansluter du en hubbrouter till skrivaren med nätverkskabeln.