Skrivaren skriver inte ut

Alla lampor är släckta

Tryck på strömknappen   för att kontrollera att skrivaren är på.
Stäng av skrivaren och kontrollera att elsladden är ordentligt isatt.
Se till att eluttaget fungerar och inte styrs av en strömbrytare eller timer.

Lamporna tändes och släcktes sedan

Skrivarens spänning kanske inte stämmer överens med uttagets strömkapacitet. Stäng av skrivaren och dra genast ur elsladden. Kontrollera sedan etiketten på skrivarens baksida.
Obs!
Om spänningen inte stämmer överens med skrivaren får du INTE ANSLUTA SKRIVAREN IGEN. Kontakta återförsäljaren.

Endast strömindikatorn är tänd

Kontrollera att USB-kabeln är ordentligt ansluten till skrivaren och till datorn, och att USB-kabeln inte är skadad eller kraftigt veckad.
Om du använder USB-gränssnittet ser du till att kabeln uppfyller standarden USB 1.1 eller 2.0.
Om du ansluter skrivaren till datorn via en USB-hub ska skrivaren anslutas till den hub som är i första ledet från datorn. Om datorn fortfarande inte känns vid skrivardrivrutinen försöker du att ansluta skrivaren direkt till datorn utan en USB-hub emellan.
Om du ansluter skrivaren till datorn via en USB-hub ska du kontrollera att USB-hubenheten är upptäckt av datorn.
Stäng av skrivaren och datorn, koppla ur skrivarens gränssnittskabel och skriv sedan ut en kontrollsida.
Se Köra en funktionskontroll för skrivaren
Om testsidan skrivs ut korrekt kontrollerar du att skrivardrivrutinen och programmet har installerats på rätt sätt.
Om du försöker skriva ut en stor bild kan det hända att datorn inte har tillräckligt med minne. Prova att minska bildens upplösning eller skriva ut bilden i en mindre storlek. Du kan behöva installera mer minne i datorn.
Windows kan ta bort eventuella utskriftsjobb från Windows Spooler.
Se Avbryta utskrifter
Avinstallera skrivardrivrutinen och installera sedan om den.
Se Avinstallera skrivarprogrammet

Felindikatorn blinkar eller är tänd efter att du bytt patron

Kontrollera att bläckpatronhållaren är i läget för byte av bläckpatron.
Anmärkning:
Om bläckpatronhållaren är i läget längst till höger, tryck på underhållsknappen   för att flytta den till läget för bläckpatronsbyte.
Ta ut och sätt in bläckpatronen igen och fortsätt sedan att installera bläckpatronen.