Avbryta utskrifter

Om du behöver avbryta utskriften följer du anvisningarna i ett av avsnitten nedan.

Använda skrivarknappen

Tryck på underhållsknappen  för att avbryta ett pågående utskriftsjobb.

För Windows

Anmärkning:
Utskriftsjobb som redan har skickats till skrivaren går inte att avbryta. Sådana jobb måste avbrytas från själva skrivaren.

Använda förloppsindikatorn

När du börjar skriva ut visas en förloppsindikator på datorns skärm.
Klicka på knappen Stop (Stopp) för att avbryta utskriften.

Använda Windows Spooler för Vista

Klicka på startknappen, välj Control Panel (Kontrollpanelen) och välj Printer (Skrivare) i kategorin Hardware and Sound (Maskinvara och ljud).
Högerklicka på skrivaren och välj Open (Öppna).
Högerklicka på det jobb du vill avbryta och välj Cancel (Avbryt).

Använda Windows Spooler för XP

Klicka på Start, Control Panel (Kontrollpanelen), och klicka sedan på Printers and Other Hardware (Skrivare och annan maskinvara), och sedan på Printers and Faxes (Skrivare och fax).
Högerklicka på skrivaren och välj Open (Öppna).
Högerklicka på det jobb du vill avbryta och välj Cancel (Avbryt).

Använda Windows Spooler för 2000

Klicka på Start, peka på Settings (Inställningar) och välj Printers (Skrivare).
Högerklicka på skrivaren och välj Open (Öppna).
Högerklicka på det jobb du vill avbryta och välj Cancel (Avbryt).

För Mac OS X

Följ anvisningarna nedan när du vill avbryta en utskrift.
Klicka på skrivarikonen i Dock.
Markera dokumentet som skrivs ut i listan Document Name (Dokumentnamn).
Klicka på knappen Delete (Ta bort) för att avbryta utskriften.