Problemer med skanning

Du kan ikke skanne ved hjelp av forhåndsvisning av Miniatyrbilde

Hvis du bruker Full Auto Mode (Helautomatisk modus) og Office Mode (Kontormodus) eller skanner fra ADF-en er ikke miniatyrforhåndsvisningen tilgjengelig. Endre skannemodus til Home Mode (Hjemmemodus) eller Professional Mode (Profesjonell modus). Se Endre skannemodus for instruksjoner.
Hvis du skanner bilder med veldig mørk eller lys bakgrunn, bruk normal forhåndsvisning og lag stiplede ramme-markører på området du vil skanne. Se Forhåndsvise og justere skanneområdet for instruksjoner.
Hvis du skanner et stort dokument, bruk normal forhåndsvisning og lag stiplede ramme-markører på området du ønsker å skanne. Se Forhåndsvise og justere skanneområdet for instruksjoner.
Kontroller at innstillinger for Document Type (Dokumenttype) er riktig i Home Mode (Hjemmemodus) og Professional Mode (Profesjonell modus). Se Skanning i Hjemmemodus eller Skanning i Profesjonell modus for å få instruksjoner.
Klikk Configuration (Konfigurasjon), velg kategorien Preview (Forhåndsvisning) og juster beskjæringsområdet på miniatyrbildet ved å bruke glidebryteren Thumbnail Cropping Area (Beskjæring for miniatyrbilde) i menyen Preview (Forhåndsvisning). Se Hjelp for Epson Scan hvis du vil vite mer.

Du har problemer med å justere skanneområdet i forhåndsvisning av Miniatyrbilde

Lag stiplede rammer eller juster den eksisterende stiplede rammen for å merke området du vil skanne. Se Lage en stiplet ramme på et forhåndsvisningsbilde for instruksjoner.
Klikk Configuration (Konfigurasjon), velg kategorien Preview (Forhåndsvisning) og juster beskjæringsområdet på miniatyrbildet ved å bruke glidebryteren Thumbnail Cropping Area (Beskjæring for miniatyrbilde) i menyen Preview (Forhåndsvisning). Se Epson Scan Help hvis du vil vite mer.
Bruk normal forhåndsvisning og lag stiplede rammer for områdene du vil skanne. Se Forhåndsvise og justere skanneområdet for instruksjoner.

Du kan ikke skanne i Helautomatisk modus

Hvis du skanner bilder med veldig mørk eller veldig lys bakgrunn, bytt til Office Mode (Kontormodus), Home Mode (Hjemmemodus) eller Professional Mode (Profesjonell modus). Se Endre skannemodus for å endre skannemodus. Bruk normal forhåndsvisning og lag stiplede rammer for områdene du vil skanne. Se Forhåndsvise og justere skanneområdet for instruksjoner.
Hvis du skanner et dokument i stort format, som f.eks. A4, bytt til Office Mode (Kontormodus), Home Mode (Hjemmemodus) eller Professional Mode (Profesjonell modus). Se Endre skannemodus for å endre skannemodus. Bruk normal forhåndsvisning og lag stiplede rammer for områdene du vil skanne. Se Forhåndsvise og justere skanneområdet for instruksjoner.

Du kan ikke skanne flere bilder på én gang

Legg fotografiene på glassplaten med minst 20 mm avstand til andre fotografier.

Skanningen tar lang tid

Prøv å skanne originaldokumentet med en lavere innstilling for oppløsning for å øke hastigheten på skanningen. Se Velge Oppløsning for skanning for instruksjoner.
Datamaskiner med USB 2.0-porter (høy hastighet) kan skanne raskere enn dem med USB 1.1-porter. Hvis du bruker en USB 2.0-port sammen med skanneren, må du kontrollere at den oppfyller systemkravene. For ytterligere opplysninger, klikk på kategorien Tillegg øverst til høyre i vinduet Brukerhåndbok. Deretter klikker du på Product Information (Produktinformasjon) og System Requirements (Systemkrav).