Utskriftsproblemer

Kan ikke utføre nettverksutskrift

Kan et nettverksstatusark skrives ut?
Se utskriften av nettverksarket og bekreft at nettverksinnstillinene er riktige.
Kan datamaskinen kommunisere med skriveren ved bruk av TCP/IP?
Bekreft at forbindelse er opprettet. Se Bekrefte nettverksinnstillinger med ping-kommando.
Virker huben, LAN-kabelen osv. som den skal på en kablet LAN-forbindelse?
Kontroller at skriveren er slått på, og at forbindelses-LED-lyset for den skrivertilkoblede hubporten lyser/blinker. Prøv følgende hvis forbindelses-LED-lyset er slukket.
1. Koble til en annen port.
2. Koble til en annen hub.
3. Erstatt LAN-kabelen.
Er IP-adressen korrekt innstilt i miljøet ditt når du bruker TCP/IP?
Fabrikkinnstillingen er ikke tilgjengelig. Vil du bruke denne IP-adressen, sletter du den én gang og skriver inn den samme adressen på nytt. Endre skriverens IP-adresse så den passer for miljøet ditt.
Er trådløs kommunikasjon avbrutt eller frakoblet?
Se Network Settings (Nettverksinnstill.) og Confirm Network Settings (Bekreft nettverksinnstillinger) på skriverens kontrollpanel. Hvis den er frakoblet, start skriveren på nytt. For mer informasjon om kontrollpanelet, se Koble skriveren til nettverket.
Er skriveren koblet riktig til tilgangspunktet (den trådløse ruteren osv.)?
Se Network Settings (Nettverksinnstill.) og Confirm Network Settings (Bekreft nettverksinnstillinger) på skriverens kontrollpanel for å kontrollere Connection Status (Tilkoblingsstatus). Kontroller følgende hvis den er frakoblet.
At tilgangspunktet (den trådløse ruteren osv.) er slått på.
At WLAN-innstillingene er de samme som på målets tilgangspunkt (den trådløse ruteren osv.).
Er WEP-nøkkelen i de trådløse innstillingene korrekt?
Nullstill skriveren til standard og rekonfigurer innstillingene med EpsonNet EasyInstall.
Er skriverens kommunikasjonsmodus (forbindelseshastighet) den samme som på huben eller ruteren?
Se på tabellen nedenfor for å samsvare kommunikasjonsmodiene til skriveren og huben/ruteren. (Skriverens standard kommunikasjonsmodus er Auto).
Se i Brukerhåndboken hvis du vil vite hvordan du bekrefter/angir kommunikasjonsmodusen for huben/ruteren. Skriverens kommunikasjonsmodus kan bekreftes eller endres med EpsonNet Config. For bruk av EpsonNet Config, kan du se Bruke EpsonNet Config.

IP-adressen endres

Er Network Settings (Nettverksinnstill.) og TCP/IP Setup (TCP/IP-oppsett) satt til Auto på kontrollpanelet?
Hvis de er innstilt på Auto, endres IP-adressen hver gang skriveren slås på. Når du bruker Auto-innstillingen, fastsett rekkefølgen for aktivering, eller hold alltid skriveren påslått. Innstillingen Auto er tilgjengelig når du stiller inn skriverporten med EpsonNet Print (i Windows) eller Bonjour/Rendezvous-utskrift (i Mac OS X).

Utskriften tar lang tid eller de siste dataene er avkuttet

Samsvarer kommunikasjonsmodiene (full dupleks / halv dupleks) på skriveren og den tilkoblede huben?
Skriverens standard Line Speed (Linjehastighet) for kommunikasjonsmodus er Auto. Hvis hubens kommunikasjonsmodus er fastsatt, oppstår det et misforhold mellom kommunikasjonsmodiene for skriveren og huben, og utskriftshastigheten blir ekstremt lav eller de siste dataene kuttes av på grunn av tidsavbrudd. Bekreft hubens kommunikasjonsmodus, og samsvar den med skriverens kommunikasjonsmodus med EpsonNet Config.
Er mottaksforholdene dårlige?
Hvis mottaksforholdene er dårlige i et trådløst miljø, kontrollerer du at det ikke finnes hindringer rundt skriveren. Flytt skriveren til et sted med godt signal. Signalstyrken kan bekreftes på skriverens kontrollpanel eller med EpsonNet Config.