Onderhoud / De software updaten en verwijderen

De installatie van EPSON Scan ongedaan maken

Voor Mac OS X

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna om EPSON Scan te verwijderen.

Voor Windows

Opmerking:
  • De afbeelding in dit gedeelte is afkomstig uit Windows XP. U kunt op uw scherm iets anders te zien krijgen.
  • Om software te kunnen verwijderen onder Windows XP of 2000 moet u zijn aangemeld als gebruiker met beheerdersrechten. In Windows XP is dit een gebruiker met een beheerdersaccount en in Windows 2000 een gebruiker uit de groep Administrators. In Windows XP kunt u geen toepassingen verwijderen als u bent aangemeld als gebruiker met een beperkte account.

Zet het apparaat uit en koppel het los van de computer.

Dubbelklik in het Configuratiescherm van Windows op het pictogram Software (voor gebruikers van Windows XP) of op het pictogram Software (voor gebruikers van Windows XP, 98 of 2000).

Selecteer EPSON Scan in de lijst en klik vervolgens op Wijzigen/verwijderen (voor gebruikers van Windows XP of 2000) of Toevoegen/Verwijderen (voor gebruikers van Windows Me of 98).

Wanneer u in een dialoogvenster wordt gevraagd de verwijdering te bevestigen, klikt u op Volgende.

Volg de instructies op het scherm.

Klik op Voltooien om het verwijderproces te voltooien. In sommige gevallen zult u worden gevraagd de computer opnieuw te starten. Selecteer Ja, ik wil mijn computer nu opnieuw opstarten en klik op Voltooien.

[Boven]

Voor Mac OS X

Schakel uw Macintosh in en plaats de cd-rom met software in de cd-romlezer.

Opmerking:
Als de cd-romlezer niet automatisch wordt geopend, moet u op het cd-rompictogram op uw bureaublad klikken.

Dubbelklik op de map EPSON Scan en vervolgens op het pictogram van het installatieprogramma van EPSON Scan.

Als het venster voor controle van uw identiteit wordt weergegeven, klikt u op het sleutelpictogram, voert u de naam en het wachtwoord van de beheerder in, klikt u op OK en vervolgens op Ga door.

Klik op Accepteer. Het dialoogvenster van het installatieprogramma verschijnt.

Selecteer Maak installatie ongedaan in het menu linksboven in het scherm en klik op Maak installatie ongedaan.