Onderhoud / De software updaten en verwijderen

Gebruikershandleiding verwijderen

Opmerking:
  • Om software te kunnen verwijderen onder Windows XP of 2000 moet u zijn aangemeld als gebruiker met beheerdersrechten. In Windows XP is dit een gebruiker met een beheerdersaccount en in Windows 2000 een gebruiker uit de groep Administrators.
  • In Windows XP kunt u geen software verwijderen als u als beperkte gebruiker bent aangemeld.

Zet het apparaat uit en koppel de kabel tussen het apparaat en de computer los.

Windows XP: klik op Start en selecteer Configuratiescherm (Control Panel).
Windows Me, 98 of 2000: klik op de knop Start,
wijs naar Instellingen en selecteer Configuratiescherm.

Dubbelklik op het pictogram Software (Add or Remove Programs) en selecteer ESPRX700 Series Gebruikershandleiding in de lijst. Klik op Wijzigen/Verwijderen in Windows XP of 2000 of op Toevoegen/Verwijderen in Windows Me of 98.

Klik op OK.

Opmerking:
Als het apparaat onder Windows Me of 98 aangesloten is op de USB-poort, moet u een extra USB-onderdeel verwijderen. Selecteer EPSON USB-printer in de lijst van het onderdeel Software, klik op Wijzigen/verwijderen of Toevoegen/Verwijderen, en klik vervolgens op OK wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten. Als EPSON USB-printer niet in de lijst van het onderdeel Software voorkomt, dubbelklikt u op EPUSBUN.EXE op de cd-rom met printersoftware en volgt u verder de instructies op het scherm.

[Boven]

Voor Mac OS X

Sleep de map Gebruikershandleiding (in de map EPSON Stylus Photo RX700) van de vaste schijf naar de prullenmand. Sleep vervolgens het pictogram ESPRX700 Series Gebruikershandleiding van het bureaublad naar de prullenmand.