Onderhoud / De software updaten en verwijderen

De installatie van de printersoftware ongedaan maken

Opmerking:
  • Om software te kunnen verwijderen onder Windows XP moet u zich aanmelden met een beheerdersaccount. U kunt geen software verwijderen als u als beperkte gebruiker bent aangemeld.
  • Om software te kunnen verwijderen onder Windows 2000 moet u zijn aangemeld als gebruiker met beheerdersrechten (een gebruiker uit de groep Administrators).

Zet het apparaat uit en koppel de kabel los van het apparaat.

Voor Windows XP: klik op Start en selecteer Configuratiescherm.

Voor Windows Me, 98 en 2000: klik op Start, wijs naar Instellingen en klik vervolgens op Configuratiescherm.

Dubbelklik op het pictogram Software in Windows XP of Software in Windows Me, 98 of 2000 en selecteer EPSON-printersoftware in de lijst. Klik vervolgens op Wijzigen/Verwijderen in Windows XP of 2000 of Toevoegen/Verwijderen in Windows Me of 98.

Selecteer het pictogram EPSON Stylus Photo RX700 Series en klik op OK.

Volg de instructies op het scherm.

Opmerking:
Als het apparaat onder Windows Me of 98 aangesloten is op de USB-poort, moet u een extra USB-onderdeel verwijderen. Selecteer EPSON USB-printer in de lijst van het onderdeel Software, klik vervolgens op de knop Toevoegen/Verwijderen en klik op OK wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten. Als EPSON USB-printer niet in de lijst van het onderdeel Software voorkomt, dubbelklikt u op EPUSBUN.EXE op de cd-rom met printersoftware en volgt u verder de instructies op het scherm.

[Boven]

Voor Mac OS X

Sluit alle toepassingen.

Plaats de cd-rom met EPSON-printersoftware in de Macintosh.

Dubbelklik op de map Printerdriver.

Dubbelklik op het pictogram.

Opmerking:
Als het venster voor controle van uw identiteit verschijnt, voert u het wachtwoord of de wachtzin in en klikt u vervolgens op OK.

Lees de licentieovereenkomst die wordt weergegeven en klik op Akkoord.

Selecteer Maak installatie ongedaan in het menu linksboven in het scherm en klik op Maak installatie ongedaan.

Volg de instructies op het scherm.

Opmerking:
Als de printernaam ook na het verwijderen van de printersoftware nog voorkomt in het Afdrukbeheer (Print Center) of de Printerconfiguratie (Printer Setup Utility), dan moet u de naam handmatig verwijderen. Open het Afdrukbeheer of de Printerconfiguratie, selecteer de printernaam bij Printers en klik op Verwijder.