Productinformatie / Opties en verbruiksmaterialen

Optie

Bluetooth Photo Print Adapter

Voor uw printer zijn de volgende opties verkrijgbaar.

Bluetooth Photo Print Adapter

De als optie verkrijgbare Bluetooth-adapter is een module die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen de printer en andere apparatuur met Bluetooth-technologie, zoals een digitale foto- of videocamera, PDA of Mobile PC. Kabels zijn in dit geval niet meer nodig.

Bluetooth-eenheid C824

Opmerking:
De asterisk staat voor het laatste cijfer van het productnummer, dat van land tot land verschilt. Zie De Bluetooth Photo Print Adapter.