Productinformatie / Onderdelen en functies van het bedieningspaneel

Functies van het bedieningspaneel

Display
Knoppen

Display

Toont een voorbeeld van de geselecteerde afbeeldingen, items of instellingen die kunnen worden gewijzigd met de knoppen, en foutberichten. Zie Foutberichten voor meer informatie over foutmeldingen.

[Boven]

Knoppen

Knoppen

Functie

Aan

Hiermee zet u het apparaat aan en uit. Wanneer dit apparaat wordt aangezet, gaat het lampje Aan branden. Dit wil zeggen dat het apparaat is geïnitialiseerd.

Setup

Hiermee schakelt u de setupmodus in.

Creatieve projecten

Hiermee kopieert u kleurenfoto's of drukt u foto's af met een combinatievel.

Geheugenkaart

Hiermee schakelt u de geheugenkaartmodus in.

Film

Hiermee schakelt u de filmafdrukmodus in.

Kopie

Hiermee schakelt u de kopieermodus in.

Scan

Hiermee schakelt u de scanmodus in.

Schermweergave

Hiermee wijzigt u de weergave van foto's op de geheugenkaart.

Opties

Hiermee geeft u voor elke modus gedetailleerde instellingen weer.

Terug

Hiermee annuleert u de opdracht van het display en keert u terug naar het vorige menu.

Kopieën

Hiermee stelt u het aantal kopieën of afdrukken in.

Z&W (zwart-wit)

Hiermee kunt u kopiëren of afdrukken in grijstinten.

Kleur

Hiermee kunt u kopiëren, afdrukken of scannen in kleur.

Stop

Hiermee stopt u het kopiëren, afdrukken of scannen. Het vel dat wordt gekopieerd of afgedrukt wordt uitgevoerd.

Bladerknop met vier pijltjes

Hiermee bladert u door de menuonderdelen om ze te kunnen selecteren.

OK

Hiermee legt u de instellingen vast die u hebt geselecteerd.