Productinformatie / De Bluetooth Photo Print Adapter gebruiken

De Bluetooth Photo Print Adapter

Beschikbaar profiel

De als optie verkrijgbare Bluetooth Photo Print Adapter is een module die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen dit apparaat en andere apparatuur met Bluetooth-technologie, zoals een digitale camera. Kabels zijn in dit geval niet meer nodig.

Opmerking:
  • Dit apparaat is compatibel met de Bluetooth-norm. Dit betekent echter niet dat dit apparaat altijd compatibel is met alle andere Bluetooth-producten.
  • Dit product heeft een bereik van circa 10 meter. De precieze afstand hangt af van de omstandigheden: voorwerpen die zich tussen de apparaten bevinden, de signaalkwaliteit, magnetische velden, statische elektriciteit en elektromagnetische storing, de software en het besturingssysteem die worden gebruikt, de ontvangstgevoeligheid en de antenne.

Beschikbaar profiel

Een basisprofiel voor beeldverwerking (BIP, Basic Imaging Profile)

Een basisprofiel voor het afdrukken (BPP, Basic Printing Profile)

Een profiel ter vervanging van een kabel (HCRP, Hardcopy Cable Replacement Profile)

Een profiel voor het pushen van objecten (OPP, Object Push Profile)