Scannen / Hoe

Scannen met de functie Scan and Save van EPSON Creativity Suite

Volg de onderstaande instructies om te scannen met de functie Scan and Save. Zie EPSON Creativity Suite: een overzicht voor meer informatie over EPSON Creativity Suite.

Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op uw bureaublad. EPSON File Manager verschijnt. Zie EPSON Creativity Suite: een overzicht voor meer informatie over EPSON File Manager.

U kunt EPSON File Manager ook als volgt starten.

Voor Windows-gebruikers:
Klik op Start, wijs naar Alle programma's (All Programs) (Windows XP) of Programma's (Programs) (Windows Me, 98 SE en 2000) gevolgd door EPSON Creativity Suite en klik vervolgens op EPSON File Manager.

Voor gebruikers van Mac OS X:
Dubbelklik op de map Programma's (Applications) in Macintosh HD gevolgd door de map EPSON, de map Creativity Suite en de map File Manager. Dubbelklik ten slotte op het pictogram EPSON File Manager voor X.

Klik op het pictogram in de linkerbovenhoek van het venster.

Het dialoogvenster Scanassistent verschijnt.

Selecteer EPSON Stylus Photo RX700 in lijst met scanners.

Geef de locatie op waar de gescande afbeeldingen moeten worden opgeslagen. Als u de standaardlocatie wilt wijzigen, klikt u op Bladeren, waarna u de gewenste map selecteert.

Geef een bestandsnaam op met een alfanumerieke tekenreeks (prefix) en een driecijferig getal (startnummer).

Opmerking:
De gescande afbeelding wordt automatisch opgeslagen als JPEG-bestand. Als u een andere bestandsindeling wilt gebruiken, klikt u op Opties. EPSON Scan wordt dan geopend. Klik op een pijltje rechts naast de knop Scannen en selecteer Instellingen voor Bewaar bestand. In het dialoogvenster dat nu wordt geopend, kunt u de bestandsindeling wijzigen.

Klik op Scan and Save. EPSON Scan wordt geopend.

Opmerking:
Wanneer u op Scan and Save klikt, is opnieuw de laatst gebruikte modus actief.

Klik op Scannen. Het scannen begint en de gescande afbeeldingen worden opgeslagen in de opgegeven map.

Nadat de afbeeldingen zijn gescand en opgeslagen, kunt u ermee aan de slag op basis van zogeheten projecten.

Copy to Fax

Zie Kopiëren en faxen.

Scannen en kop.

Zie Kopiëren en faxen.

Attach to e-mail

Zie Afbeeldingen verzenden per e-mail.

Easy Photo Print

Zie Gemakkelijk foto's afdrukken.

Cd-labels afdr.

Zie Cd- en dvd-labels maken en afdrukken.

Afb. gebruiken

Zie Afbeeldingen toevoegen aan een toepassing.