Software gebruiken

EPSON Creativity Suite: een overzicht

EPSON Creativity Suite is een verzameling programma's voor het scannen, opslaan, beheren, bewerken en afdrukken van afbeeldingen. EPSON File Manager is het hoofdprogramma waarmee u uw afbeeldingen weergeeft in een gebruiksvriendelijk venster.

Vanuit EPSON File Manager kunt u meerdere afbeeldingen selecteren en afdrukken, naar de website van EPSON voor het delen van foto's verzenden, naar een document slepen, verzenden per e-mail of openen in een fotobewerkingsprogramma.

Opmerking:
Wanneer u de software installeert vanaf de cd die bij uw printer is geleverd, worden automatisch al deze toepassingen op uw computer geïnstalleerd. Meer informatie over het installeren van de software vindt u op de poster Hier beginnen die u bij uw printer hebt gekregen.

Hierna worden de verschillende toepassingen nader beschreven. Uitgelegd wordt onder meer hoe u de toepassingen opent.