Software gebruiken

Kopiëren en faxen

EPSON Copy Utility starten

Met EPSON Copy Utility gebruikt u uw multifunctionele apparaat als kopieerapparaat.

U kunt vergroten en verkleinen, afdrukken in kleur en zwart-wit, verkleurde foto's opfrissen, tekst verbeteren en de helderheid en het contrast van uw afbeeldingen bijregelen.

Voor Windows-gebruikers:
Met de functie Copy to Fax kunt u een geselecteerde afbeelding ook faxen. Er moet dan wel een faxprinterdriver geïnstalleerd zijn.

EPSON Copy Utility starten

U kunt EPSON Copy Utility op twee manieren openen:

Klik voor meer informatie op de knop Help om de gebruikershandleiding van EPSON Copy Utility te openen.