Productinformatie / De Bluetooth Photo Print Adapter gebruiken

De Bluetooth Photo Print Adapter aansluiten en loskoppelen

Aansluiten
Loskoppelen

Aansluiten

Steek de connector van de adapter in de USB-aansluiting voor externe apparatuur (zie illustratie).

Let op:
Sluit de adapter niet aan terwijl het apparaat werkt. Dit kan tot storingen leiden.

Het lampje op de adapter brandt gedurende één seconde. Als het lampje niet gaat branden, koppelt u de adapter los van het apparaat en sluit hem vervolgens opnieuw aan.

[Boven]

Loskoppelen

Trek de connector van de adapter uit de USB-aansluiting voor externe apparatuur (zie illustratie).

Let op:
  • Verwijder dit product nooit terwijl het communiceert met een ander apparaat.
  • Verwijder de adapter nooit terwijl de printer werkt. Dit kan tot storingen leiden.
  • Verwijder dit product nooit door aan het bovenste deel te trekken. Dit kan het product beschadigen.