Productinformatie / Geheugenkaarten gebruiken

Het apparaat loskoppelen of uitzetten

Voor Windows XP
Voor Windows 2000
Voor Windows Me/98
Voor Macintosh

Volg de onderstaande instructies om het apparaat uit te zetten of los te koppelen van uw computer.

Let op:
Zet het apparaat altijd uit volgens de instructies in het betreffende gedeelte voor uw besturingssysteem wanneer u klaar bent met het gebruik van het apparaat.

Voor Windows XP

Dubbelklik op het pictogram op de taakbalk.

Selecteer USB-apparaat voor massaopslag en klik op Stoppen.

Selecteer USB-apparaat voor massaopslag en klik op OK.

Klik op een willekeurige plek in het dialoogvenster.

Verwijder de USB-kabel, indien nodig.

Zet het apparaat uit.

[Boven]

Voor Windows 2000

Controleer of het geheugenkaartlampje en het lampje Aan niet knipperen.

Zet de computer uit.

Verwijder de USB-kabel, indien nodig.

Zet het apparaat uit.

Opmerking:
Als u het apparaat uitzet of de USB-kabel losmaakt voordat u de computer uitzet, kan het venster Problemen bij het uitwerpen van USB-apparaat voor massaopslag (Problem Ejecting USB Mass Storage Device) worden weergegeven.

[Boven]

Voor Windows Me/98

Dubbelklik op het pictogram Deze computer op uw bureaublad.

Het venster Deze computer verschijnt.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Verwijderbare schijf en klik vervolgens op Uitwerpen.

Verwijder de USB-kabel, indien nodig.

Zet het apparaat uit.

[Boven]

Voor Macintosh

Sleep op het bureaublad het pictogram van de verwijderbare schijf ( ) naar de prullenmand.

Verwijder de USB-kabel, indien nodig.

Zet het apparaat uit.