Afdrukken / Hoe af te drukken

Webpagina's afdrukken

Losse vellen gebruiken
EPSON Web-To-Page voor Windows gebruiken
De printerdriver voor Mac OS X gebruiken

Voordat u dit apparaat aanzet, moet u ervoor zorgen dat de transportvergrendeling ongedaan is gemaakt en dat het apparaat op de computer is aangesloten.

Druk op de Aan-knop  om het apparaat aan te zetten. Het lampje Aan op het bedieningspaneel blijft branden. Dit wil zeggen dat het apparaat is geïnitialiseerd.

Losse vellen gebruiken

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het laden van losse vellen papier.

Losse vellen laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte bij gebruik van speciaal afdrukmateriaal.

Speciale afdrukmaterialen gebruiken

[Boven]

EPSON Web-To-Page voor Windows gebruiken

Met EPSON Web-To-Page kunt u op een gemakkelijke manier webpagina's afdrukken. Daarbij worden de afgedrukte pagina's automatisch aangepast aan de breedte van het geselecteerde papier.

Open het bestand dat u wilt afdrukken. Als u EPSON Web-To-Page hebt geïnstalleerd, wordt de werkbalk van EPSON Web-To-Page weergegeven in het Internet Explorer-venster.

Klik op de knop Afdrukken op de werkbalk. Het dialoogvenster Afdrukken verschijnt.

Opmerking:
Als u een voorbeeld van de lay-out van uw afdruk wilt bekijken, klikt u op de knop Voorbeeld op de werkbalk. Voor meer informatie over EPSON Web-To-Page kiest u Gebruikershandleiding in de Web-To-Page-keuzelijst op de werkbalk.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van dit apparaat en kies Voorkeursinstellingen voor afdrukken in Windows XP en 2000, en Eigenschappen in Windows Me en 98.

Klik op het tabblad Hoofdgroep en selecteer een van de hieronder aanbevolen instellingen bij Kwaliteitoptie. Zie de online-Help voor meer informatie over de andere instellingen onder Kwaliteitoptie.

Selecteer bij Bron de lade waarin u het papier hebt geplaatst.

Selecteer bij Type het afdrukmateriaal dat u in de lade hebt geplaatst.
Het juiste afdrukmateriaal selecteren

Selecteer bij Formaat het papierformaat van uw bestand. U kunt ook een aangepast papierformaat definiëren. Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie.
Eigen papierformaten definiëren

Selecteer Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal) om de afdrukrichting te wijzigen

Opmerking:
Klik op Geavanceerd voor extra afdrukinstellingen. Klik op Help voor meer informatie.

Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Druk uw bestand af.

[Boven]

De printerdriver voor Mac OS X gebruiken

Opmerking:
EPSON Web-To-Page is een toepassing die alleen geschikt is voor Windows. Macintosh-gebruikers kunnen webpagina's afdrukken met behulp van de printerdriver in Mac OS X.

Open het bestand dat u wilt afdrukken.

Open het dialoogvenster voor de pagina-instelling.
Voor Mac OS X in "De printerdriver openen"

Geef de gewenste instelling op bij Stel in voor.

Geef de gewenste instellingen op bij Papierformaat en Richting.

Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Open het afdrukvenster.
Voor Mac OS X in "De printerdriver openen"

Geef bij Printer een instelling op die overeenkomt met de instelling die u (in stap 3) hebt gekozen bij Stel in voor. Geef vervolgens de gewenste instellingen op bij Aantal en pagina's.

Opmerking:
De instellingen voor Aantal en pagina's zijn de standaardinstellingen van Mac OS X. Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor meer informatie.

Selecteer Printerinstellingen in het venstermenu.

Geef de gewenste instelling op bij Afdrukmateriaal, Kleur en Modus. Zie de online-Help voor meer informatie over de Printerinstellingen.
Het juiste afdrukmateriaal selecteren

Klik op Print om te beginnen met afdrukken.