Afdrukken / Grondbeginselen van het afdrukken

Losse vellen laden

Papier plaatsen in de lade aan de voorzijde
Papier plaatsen in de lade aan de achterzijde

Volg de onderstaande stappen om papier in het apparaat te laden.

Opmerking:
  • Zorg ervoor dat aan de voorkant van het apparaat voldoende ruimte is voor het papier dat wordt uitgevoerd.
  • Zorg ervoor dat het cd-/dvd-hulpstuk niet in het apparaat zit en dat de cd-/dvd-geleider gesloten is.

Papier plaatsen in de lade aan de voorzijde

Opmerking:
De lade aan de voorzijde kan alleen worden gebruikt voor gewoon A4-papier. Voor ander papier dan gewoon A4-papier gebruikt u de lade aan de achterzijde.

Open de klep aan de voorzijde door op het inspringende deel te drukken (zie illustratie).

Waaier een stapel papier los en klop de stapel recht op een vlakke ondergrond om de randen gelijk te krijgen.

Leg het papier met de afdrukzijde naar beneden tegen de rechterzijgeleider. Schuif het papier nu in de lade aan de voorzijde. De rand van het papier moet samenvallen met de richtlijn op de lade. Schuif de linkerzijgeleider nu tegen de linkerrand van het papier.

Let op:
Duw het papier niet te ver. Het papier wordt anders niet goed geladen.

Trek aan de uitvoerlade en schuif het verlengstuk naar buiten.

Opmerking:
Als het papier gekruld is, strijk het dan in tegenovergestelde richting glad voordat u het in de printer laadt. Als u afdrukt op gekruld papier kunnen er vegen ontstaan op de afdruk.

[Boven]

Papier plaatsen in de lade aan de achterzijde

Open de beschermkap van de papiertoevoer, trek aan de papiersteun en schuif het verlengstuk naar buiten. Open vervolgens de klep aan de voorzijde door op het aangegeven inspringende deel te drukken (zie illustratie). Trek nu aan de uitvoerlade en schuif het verlengstuk naar buiten.

Waaier een stapel papier los en klop de stapel recht op een vlakke ondergrond om de randen gelijk te krijgen.

Leg het papier met de afdrukzijde naar boven tegen de rechterzijgeleider en schuif het in de lade. Schuif de linkerzijgeleider tegen de linkerrand van het papier en sluit de beschermkap van de papiertoevoer.

Opmerking:
  • Laad papier altijd met de smalle kant eerst in de papierladen.
  • Zorg ervoor dat de stapel papier niet boven het driehoekje aan de binnenzijde van de geleiders komt.
  • Als het papier gekruld is, strijk het dan in tegenovergestelde richting glad voordat u het in de printer laadt. Als u afdrukt op gekruld papier kunnen er vegen ontstaan op de afdruk.