Diverse afdrukopties

Op enveloppen afdrukken

Enveloppen gebruiken
Afdrukken op enveloppen onder Windows
Afdrukken op enveloppen onder Mac OS 8.6 en 9.x
Afdrukken op enveloppen onder Mac OS X

Enveloppen gebruiken

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor het laden van enveloppen.

Enveloppen laden

Raadpleeg Afdrukgebied voor meer informatie over het afdrukgebied.

[Boven]

Afdrukken op enveloppen onder Windows

Open de printerdriver.
Toegang krijgen tot de printersoftware voor Windows

Selecteer Papiertoevoer en Gewoon papier bij Type onder Papieropties op het tabblad Hoofdgroep.

Selecteer het gewenste envelopformaat uit de instellingen bij Formaat op het tabblad Hoofdgroep.

Selecteer Liggend bij Afdrukstand op het tabblad Hoofdgroep.

Klik op OK om het venster te sluiten.

Druk uw gegevens af.

De instelling Zuinig bij Papier- & Kwaliteitsopties op het tabblad met geavanceerde instellingen kan niet worden gebruikt bij het bedrukken van enveloppen.

[Boven]

Afdrukken op enveloppen onder Mac OS 8.6 en 9.x

Open de printerdriver.
Toegang krijgen tot de printersoftware voor Macintosh

Selecteer het gewenste envelopformaat uit de instellingen bij Papierformaat en selecteer Automatische papiertoevoer bij Papierbron in het dialoogvenster voor de pagina-instelling.

Selecteer Liggend bij Afdrukstand.

Klik op OK om de instelling op te slaan en het dialoogvenster te sluiten.

Selecteer Gewoon papier als Afdrukmateriaal in het afdrukvenster.

Klik op Afdrukken om te beginnen met afdrukken.

De aangepaste modus Zuinig en de instelling Zuinig bij Afdrukkwaliteit in het dialoogvenster met geavanceerde instellingen kunnen niet worden gebruikt bij het bedrukken van enveloppen.

[Boven]

Afdrukken op enveloppen onder Mac OS X

Open de printerdriver.
Toegang krijgen tot de printersoftware voor Macintosh

Selecteer Gewoon papier als Afdrukmateriaal in het afdrukvenster, terwijl Printerinstellingen is geselecteerd.

Selecteer het gewenste envelopformaat uit de instellingen bij Papierformaat in het dialoogvenster voor de pagina-instelling.

Selecteer Liggend bij Afdrukstand in het dialoogvenster voor de pagina-instelling.

Klik op OK om het venster te sluiten.

Druk uw gegevens af.

De aangepaste modus Zuinig en de instelling Zuinig bij Afdrukkwaliteit in het afdrukvenster kunnen niet worden gebruikt bij het bedrukken van enveloppen.