Sluiten

Toegang krijgen tot de printersoftware voor Macintosh

Voor gebruikers van Mac OS 8.6 of 9.x
Voor gebruikers van Mac OS X

Voor gebruikers van Mac OS 8.6 of 9.x

Deze dialoogvensters kunnen worden geopend zoals hierna beschreven.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Print of klik in het dialoogvenster voor de pagina-instelling op Opties (Options).

Pagina-instelling

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Pagina-instelling (Page Setup).

Lay-out

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Lay-out .

Hulpprogramma's

Klik in het afdrukvenster of het dialoogvenster voor de pagina-instelling op de pictogramknop Hulpprogramma's .

Ook de volgende dialoogvensters kunt u openen vanuit het afdrukvenster.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken op de achtergrond

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Afdrukken op de achtergrond .

Voorbeeld

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld en klik vervolgens op Voorbeeld.

Opslaan

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld tot de knop Print verandert in de knop Opslaan en klik vervolgens op de knop Opslaan (Save File).

[Boven]

Voor gebruikers van Mac OS X

Deze dialoogvensters kunnen worden geopend zoals hierna beschreven.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken

Klik op Print in het menu Archief (File) van het programma.

Pagina-instelling

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Pagina-instelling (Page Setup).

Hulpprogramma's

Dubbelklik op het pictogram van het EPSON-printerhulpprogramma in de programmamap op de harde schijf van de Macintosh.

[Boven]

Sluiten