Probleemoplossing

Afdrukproblemen die geen verband houden met de afdrukkwaliteit

Onjuiste of verminkte tekens
Onjuiste marges
Omgekeerd beeld
Er worden blanco pagina's afgedrukt
Vegen aan de onderrand
Het afdrukken verloopt te langzaam

Probeer deze oplossingen als een van de volgende problemen optreedt.

Onjuiste of verminkte tekens

Probeer een of meer van de volgende oplossingen:

[Boven]

Onjuiste marges

Probeer een of meer van de volgende oplossingen:

[Boven]

Omgekeerd beeld

Schakel in de printersoftware het selectievakje Spiegel afbeelding (Windows) of Horizontaal spiegelen (Macintosh) uit, of schakel in uw toepassing de instelling voor Spiegelen uit. Zie de online-Help bij de printersoftware of bij uw toepassing voor instructies.

Raadpleeg bij gebruik van Windows het gedeelte Opties instellen op het tabblad Paginalay-out voor meer informatie.

Raadpleeg bij gebruik van Macintosh het gedeelte Geavanceerde instellingen gebruiken voor meer informatie.

[Boven]

Er worden blanco pagina's afgedrukt

Probeer een of meer van de volgende oplossingen:

Voer na het uitproberen van een of meer van deze oplossingen een printercontrole uit om het resultaat te controleren.
Een printercontrole uitvoeren

[Boven]

Vegen aan de onderrand

[Boven]

Het afdrukken verloopt te langzaam

Probeer een of meer van de volgende oplossingen:

Afdrukmateriaal