Enkele afdrukopties

Volledige pagina afdrukken

Papier plaatsen
Instellingen van de printerdriver
Afdrukken

U kunt afdrukken met de functie Volledige pagina wanneer u bijvoorbeeld een op A4-formaat gemaakt document wilt afdrukken op een ander formaat papier.

Wanneer u Volledige pagina gebruikt, wordt passend afgedrukt op het papierformaat dat u hebt geselecteerd bij Papierformaat op het tabblad Papier.

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

Papier plaatsen

Laad papier in de printer.

Losse vellen laden

[Boven]

Instellingen van de printerdriver

Open de printerdriver.
De printersoftware voor Windows openen
De printersoftware voor Macintosh openen

Selecteer het gewenste Type bij Papieropties op het tabblad Hoofdgroep (Windows).

Selecteer in het afdrukvenster het gewenste Afdrukmateriaal (Macintosh).
Afdrukmateriaal

Selecteer het Formaat van de originele afdrukgegevens bij Papieropties op het tabblad Hoofdgroep (Windows).

Selecteer het Papierformaat van de originele afdrukgegevens in het dialoogvenster voor de pagina-instelling (Macintosh).

Schakel het selectievakje Verklein/vergroot document in en selecteer Op papiergrootte (uitvoer) op het tabblad Paginalay-out (Windows).

Schakel in het dialoogvenster voor de lay-out het selectievakje Volledige pagina in (Macintosh).

Selecteer het formaat van het papier dat u in de printer hebt gelegd bij Op papiergrootte (uitvoer) op het tabblad Paginalay-out (Windows).

Selecteer het formaat van het papier dat u in de printer hebt gelegd bij Papierformaat in het dialoogvenster voor de lay-out (Macintosh).

Klik op OK om het venster te sluiten.

[Boven]

Afdrukken

Wanneer u alle bovenstaande stappen hebt voltooid, kunt u beginnen met afdrukken.