Sluiten

De printersoftware voor Windows openen

U kunt de printersoftware openen vanuit de meeste Windows-toepassingen of vanuit het menu Start van Windows.

Als u de printersoftware vanuit een Windows-toepassing opent, gelden de instellingen die u vastlegt uitsluitend voor de toepassing in kwestie.

Als u de printersoftware vanuit het menu Start opent, gelden de instellingen die u vastlegt voor alle Windows-toepassingen.

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna.

Vanuit Windows-toepassingen

Volg de onderstaande instructies om de printersoftware te openen.

Selecteer Afdrukken (Print) of Printerinstelling (Print Setup) in het menu Bestand (File) van de Windows-toepassing.

Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op Printer, Instellingen (Setup), Opties (Options) of Eigenschappen (Properties). (Het is mogelijk dat u op een combinatie van deze knoppen moet klikken, afhankelijk van de toepassing die u gebruikt.) De printersoftware wordt geopend.

Vanuit het menu Start

Volg de onderstaande instructies om de printersoftware te openen.

Voor gebruikers van Windows Me, 98, 95, 2000 en NT 4.0: klik op Start, wijs naar Instellingen (Settings) en klik op Printers.

Voor gebruikers van Windows XP: klik op Start, Configuratiescherm (Control Panel), Printers en andere hardware (Printers and Other Hardware) en Printers en faxapparaten (Printers and Faxes).

Voor gebruikers van Windows Me, 98 en 95: selecteer uw printer en klik vervolgens op Eigenschappen (Properties) in het menu Bestand (File).

Voor gebruikers van Windows XP of 2000: selecteer uw printer en klik vervolgens op Voorkeursinstellingen voor afdrukken (Printing Preferences) in het menu Bestand (File).

De printersoftware wordt geopend.

[Boven]

Sluiten